به گزارش خبرنگار مهر، مجتبی نیک کردار، ظهر سه شنبه در هجدمین کارگروه امور زیربنایی و شهرسازی کرمانشاه که با حضور اعضای ذیربط برگزار شد گفت: در این نشست تغییر کاربری ۱۱ پرونده شهری داخل حریم، مغایرت تغییر کاربری ۸۱ پرونده طرح هادی روستایی و دو فقره پرونده خارج از حریم شهرستانها بررسی شد.
وی افزود: در این نشست برخی از تغییر کاربریها مورد موافقت، برخی از دستور جلسه خارج و برخی هم به دلایل کارشناسی مورد مخالفت قرار گرفت.
معاون عمرانی استانداری در خصوص تعیین تکلیف اراضی برای تغییر کاربری گفت: چنانچه طرح هادی در منطقهای مصوب شود آن به عنوان سند مد نظر است و اراضی با هر عنوانی در این طرح مشخص شده باشند قابل بررسی و کارشناسی است و آن را میتوان در کمیسیون مطرح کرد.
تعیین تکلیف اراضی حریم میانراهان
وی در خصوص تغییر کاربری برخی اراضی قولنامهای شهر میانراهان نیز گفت: این زمینها اگر قبلا ساخته شده و قصد تجدید بنا دارند مشکلی ندارد اما اگر زمین باشد باید مالک اصلی بیاید و عوارض و حقوق شهرداری را بدهد و بعد مجوز تغییر کاربری را براساس رای کارشناسی بگیرد.
معاون عمرانی استانداری کرمانشاه تصریح کرد: همچنین در خصوص تغییرکاربری بخشی از اراضی میانراهان که جزو حریم شهر محسوب میشود طی طرح هادی شهری مشاور بگیرند و توسط شهرداری تصمیمگیری شود.
تعیین تکلیف دو واحد تولیدی در شهرک صنعتی
وی همچنین در خصوص تغیرکاربری بخشی از اراضی شهرک صنعتی به تولیدی کاشی و بتن آماده یا بستهبندی خاک رس نیز گفت: این موضوع طی بازدیدی بررسی و نتیجه آن به تهران اعلام شود که اگر مورد قبول قرار گرفت این واحدها به فعالیتشان ادامه دهند.
نیک کردار افزود: وجود یک فعالیت خدماتی مثل تولید کاشی به متراژ ۵۰ متر مشکل چندانی به وجود نمیآورد.
تعیین تکلیف ایجاد مرکز اقامتی در نودشه/ تواتر با روستائیان برای ایجاد معبری در سنقر برای کاهش ترافیک
معاون عمرانی استانداری کرمانشاه، همچنین در مورد ایجاد یک مجموعه اقامتی در خارج از شهر نودشه و ورودی آن گفت: ایجاد این مجموعه چنانچه در حریم رودخانه نباشد مشکلی ندارد اما در حریم رودخانه جان مسافران به خطر میافتد.
نیک کردار در خصوص ایجاد معبر جدید برای رفع مشکل ترافیکی شهرستان سنقر نیز گفت: ابتدا محدوده مالکیت هر فرد را برای ایجاد معبر جدید باید مشخص کرد و سپس بعد از تعیین قیمت کارشناسی موافقت صاحب املاک را بگیریم که در صورت موافقت با آنها تواتر شود اما اگر در این بین مالکان زیادهخواهی کنند حق مردم تضییع شود ما قبول نمیکنیم.
وی در مورد احداث خانه باغ در شهرستان سنقر هم گفت: نظر ما نظر جهادکشاورزی است و چنانچه موافقت کند ما نیز موافقیم.
موافقت با ایجاد درمانگاه و حسینیه در قلعه شیان/ اختصاص سهم به دهیاریها برای توسعه روستا
معاون استاندار کرمانشاه همچنین با ایجاد یک درمانگاه و حسینیه در روستای قلعه شیان اسلام آباد غرب با زمین اهدایی یکی از ساکنین موافقت کرد و گفت: ۲۴۰۰ متر برای درمانگاه زیاد است و ما وقتی داریم طرحی را تهیه میکنیم باید به حداقلها کفایت کنیم که مردم راضی باشند.
نیک کردار از تعیین بخشی از روستاها به عنوان سهم دهیاریها استقبال کرد و آن را ضرورتی دانست تا دهیاری بتواند برای تامین هزینههای توسعه روستاها از آن استفاده کند.
وی در خصوص افزایش کاربری عمومی با اجرای طرح تفکیک پلاکهای مسکونی در اورامانات نیز گفت: این پلاکها را کوچک بگیرید که برای توسعه استفاده شود.
تعیین تکلیف روستاهای حاشیه سدها
معاون عمرانی استاندار کرمانشاه در خصوص تعیین تکلیف وضعیت روستاهای محل اجرای سدهای استان نیز گفت: باید اینها زیر نظر استاندار تعیین تکلیف شود و باید توسط فرمانداریهای ذیربط آن بخش از روستا که نمیخواهند بمانند یا میخواهند بمانند مشخص و به آب منطقهای اعلام شود که یا اراضی را تملک و هزینه آن را بپردازد و یا محلی را جانمایی و به بنیاد مسکن تحویل دهد تا محلی را برای اسکان آنها احداث کنند.
نیک کردار افزود: همچنین باید زیرساختهای لازم برای این اماکن از سوی دستگاههای خدمات رسان(آب، برق، گاز و...) فراهم شود.
وی تصریح کرد: هزینههای مورد نیاز برای ایجاد زیرساختها نیز بنابرآییننامه مربوطه در سال ۸۶ به عهده سازمان مدیریت برنامهریزی کشوری است.
نظر شما